Trackers

Gewijzigd op Vr, 10 Nov, 2023 om 8:42 PM

Met trackers kan je gedachten, gevoelens en ervaringen bijhouden en beschrijven.

Door de tijd heen, krijg jij (en jouw therapeut) een beeld over hoe het met jou gaat, welke trends/trendbreuken te ontdekken zijn en welke voortgang er te zien is.

• Klik ‘+'
  • Klik ⚙️
  • Klik ‘+ Nieuwe tracker’
  • Kies een tracker, bijvoorbeeld ‘Nachtmerries’, klik ‘Voeg toe’

To do aanmaken?

• Klik 'Mijn to-do's zien' op de Home-tab
  • Klik 'Maak to-do'
  • Kies een tracker, bijvoorbeeld 'Nachtmerries'
  • Kies of de to-do een deadline heeft of niet, en of je een Push notificatie wilt ontvangen, kies of de to-do herhaalt gaat worden (dagelijks, wekelijks, doordeweeks, maandelijks)

To-do bewerken of annuleren?

• Klik ‘Mijn to-do's zien' op de Home-tab
  • Houd 3 seconden een To-do ingedrukt waar je een notificatie of datum of herhaling, voor wilt wijzigen, bijvoorbeeld ‘Nachtmerries’
  • Klik Opslaan

NB: Zorg dat je in de instellingen van je telefoon, meldingen/notificaties voor de NiceDay app toestaan