Gedragsexperiment

Gewijzigd op Tue, 25 Apr 2023 om 11:43 AM

Met een gedragsexperiment onderzoek, en experimenteer je met niet-helpende (negatieve) gedachten of verwachtingen die je kunt hebben over een bepaalde gebeurtenis.

Lees in dit artikel waar een Gedragsexperiment jou mee kan helpen

• Klik op ‘+’
  • Klik ‘Gedragsexperiment’
  • Gedragsexperimenten hebben 2 stappen: een voorbereidende- en een reflecterende stap.
  • Het kán zijn dat jouw therapeut samen met jou de voorbereidende stap invult, tijdens een sessie. De reflectie mag je zelf invullen.