NiceDay gebruiken als je op een wachtlijst staat

Gewijzigd op Tue, 25 Apr 2023 om 11:56 AM

Je kunt een aantal dingen doen om je herstel te starten, zolang je op een wachtlijst staat:

1. Zelfzorg:  Goed eten, slapen en bewegen. Zet kleine stapjes richting goed voor jezelf zorgen.
  2. Trackers:   Met de Check-In en Trackers, kan je dagelijks bijhouden hoe het met jou gaat. Als je therapie straks start, heeft jouw therapeut al inzicht in jouw ervaringen, gedachten en gevoelens.
  3. Lezen:  Lees (blog) artikelen om meer te leren over je mentale gezondheid. Ga naar de ‘Home’ tab en klik op de artikelen bij ‘Ontdek NiceDay’.
  4. Dagboek:  Schrijf in je dagboek over gedachten, gevoelens en ervaringen. Klik ‘+’,  en klik ‘Dagboek’.