Starten met NiceDay als behandelaar

Gewijzigd op Tue, 26 Jul 2022 om 02:41 PM

Hoe maak ik als behandelaar een account aan?

Stap 1:

Start jouw computer, laptop of iPad.

We testen de NiceDayportal niet op mobiele telefoons of andere tablets en kunnen daarom niet garanderen dat alles werkt zoals verwacht.

Stap 2:

Zorg ervoor dat je NiceDay niet opent in een EPD (bijvoorbeeld Citrix) of andere online werkomgevingen. Verbinding maken met een VPN (VPN's worden vaak gebruikt om toegang te krijgen tot online werkomgevingen thuis of om de privacy te beschermen) kan ook verbindingsproblemen veroorzaken.

Stap 3:

Open de internet browser: Google Chrome, Firefox, Opera, Edge of Safari.

Open de NiceDayportal: https://web.niceday.app in jouw browser en klik op 'registreren''.

Let op: We testen NiceDay alleen met Safari op iPads.

Stap 4:

Voer jouw naam, het e-mailadres dat je voor je werk gebruikt en een nieuw wachtwoord in.

Jouw wachtwoord moet minimaal 10 tekens lang zijn. Gebruik zowel hoofdletters als kleine letters, daarnaast moet het een cijfer en een symbool bevatten (bijv. !, @, &, ^). Klik op ‘’account aanmaken’’.

Stap 5:

Kies uit de vermelde opties de organisatie uit waar je momenteel voor werkt en klik op ‘Lid worden van deze organisatie’.

Zie je jouw organisatie niet in de lijst? Stuur ons een bericht via support@niceday.app, we helpen je graag verder.

Stap 6:

Wacht op de verificatie e-mail van het NiceDay Team.

Je kunt nu al beginnen met het bewerken van je biografie en het uploaden van een foto naar jouw NiceDay-profiel.

Zodra je het verificatieproces per e-mail hebt voltooid, ben je klaar om aan de slag te gaan!

Stap 7:

Wil je meer weten over het werken met NiceDay? Onze instructiehandleidingen kan je lezen onder de tab ‘Kennis & Help’ in de NiceDay webportal, en hier kan je een aantal voorbeeld video's bekijken.

Stap 8:

Heb je technische problemen bij het werken met NiceDay? Werkt je camera bijvoorbeeld niet, of heb je problemen met de verbinding? Bekijk onze uitgebreide kennisbibliotheek; de oplossing zit hier vast ergens tussen!

Helpen deze stappen toch niet? Neem dan contact op met het support team. Dit kun je doen via “Kennis & Hulp” in de portal, door te mailen naar support@niceday.app of te bellen naar 085-0438475

We wensen je veel succes met het werken met NiceDay!