Videobellen en chatten

Gewijzigd op Tue, 25 Apr 2023 om 11:49 AM

Om te bellen en chatten met je therapeut, moeten jullie een connectie hebben.

Bellen

Vaak belt de therapeut jou, en mag je de oproep afwachten.

Om de oproep te zien binnenkomen als je telefoon gesloten is, zorg dat je notificaties toestaat in je telefooninstellingen, voor de NiceDay app.

• Klik ‘Contacten’ tab
  • Klik op de naam van de therapeut
  • Klik op de telefoon of camera rechtsboven

Scherm-in-scherm

Tijdens het bellen, klik:    je kunt de NiceDay app gebruiken tijdens het bellen om een oefening in te vullen.

Chat

• Klik ‘Contacten’ tab
  • Klik op de naam van de therapeut
  • Je kunt tekstberichten sturen in het tekstveld
  • Klik ‘+’ om foto’s of PDF bestanden aan je therapeut te sturen

Connectie maken

Weet je de naam niet, of kan je de therapeut niet vinden? Bel dan naar jouw praktijk of instelling.

Je bent ingelogd in de app

Klik ‘Contacten’ tab

Klik ‘+ Voeg toe’

Zoek op de voor-of achternaam van jouw therapeut

NB: Oude chatgesprekken terugzien? Klik op ‘Archief’ in het Contacten-tab

Connectie maken

Weet je de naam niet, of kan je de therapeut niet vinden? Bel dan naar jouw praktijk of instelling.

• Je bent ingelogd in de app
  • Klik ‘Contacten’ tab
  • Klik ‘+ Voeg toe’
  • Zoek op de voor-of achternaam van jouw therapeut

NB: Oude chatgesprekken terugzien? Klik op ‘Archief’ in het Contacten-tab