Ter aanvulling van het (video)bellen via je smartphone, kun je ook (video)bellen met jouw behandelaar via de webomgeving van NiceDay! Voorheen was de webomgeving (de portal) alleen beschikbaar voor behandelaars, maar op veler verzoek is deze nu ook (voor een deel) beschikbaar voor cliƫnten. Zo kan je aan de slag:

Inloggen op de webomgeving met jouw NiceDay-account

Heb je al een NiceDay-account en een verbinding met jouw behandelaar? Perfect! Je kunt direct aan de slag:

• Ga naar web.niceday.app
  • Log in met jouw NiceDay-account
  • Voila! Je kunt jouw sessie direct starten

Inloggen op webomgeving zonder NiceDay-account

Allereerst is het belangrijk dat je een NiceDay-account en een verbinding met jouw behandelaar hebt. Dit is noodzakelijk om een sessie te starten via de webomgeving en deze connectie komt alleen tot stand via de NiceDay app. Op deze pagina leggen we je uit hoe je jouw account aanmaakt!

Andere functionaliteiten in de webomgeving?

Op dit moment kan je alleen (video)bellen via de webomgeving. Voor alle andere elementen uit je behandeling (bijvoorbeeld je gevoel registreren of je dagboek bijhouden) kun je de NiceDay app op je telefoon gebruiken. Deze functionaliteiten zijn niet beschikbaar via de webomgeving.

We wensen je veel succes met het verdere verloop van je behandeling!

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Mail dan naar team@niceday.app en we komen zo snel mogelijk bij je terug.