Het laatste onderdeel in het NiceDay menu is "Profiel". Hier kun je jouw profielgegevens bekijken en/of aanpassen, en je instellingen wijzigen. Zie hieronder meer informatie over hoe je dit kunt doen:

6.1 Persoonlijke gegevens aanpassen

Wanneer je "Profiel" selecteert in het menu krijg je als eerste jouw eigen profiel te zien. In de bovenste helft van het scherm kun je jouw profielfoto, naam en bio zien. De onderste helft toont jouw geboortedatum, woonplaats, geslacht en e-mailadres.

• Tik op het potloodje rechts in het scherm om jougegevens aan te passen. Wanneer je klaar bent met het aanpassen van jouw gegevens, kun je rechtsboven in het scherm op ‘“Opslaan”’ klikken, om de wijzigingen op te slaan.
  • Je kunt hier je e-mailadres niet wijzigen. Wil je dat toch doen? Stuur het NiceDay Team een berichtje of mail ze via team@niceday.app en zij helpen je verder!
  • Je hoeft je geboortedatum, woonplaats en geslacht niet in te vullen als je dit niet wilt. Ook je bio mag leeg blijven en een foto is niet verplicht. Je voor-, achternaam en emailadres zijn wel verplicht.

6.2 Instellingen wijzigen

Onder "Profiel" kun je ook je instellingen wijzigen. Als je rechtsboven in het scherm op het tandwiel drukt, krijg je een aantal opties te zien. Je kunt ons privacybeleid, de algemene voorwaarden en onze softwarelicenties hier lezen. Daarnaast kun je hier ook het volgende aanpassen:

• Je kunt meldingen aan of uit zetten door middel van het schuifje (Let op! Je moet ook in de instellingen van jouw telefoon toestemming hebben gegeven aan NiceDay voor het sturen van meldingen).
  • Ook kun je toestemming geven voor het gebruiken van jouw data voor een onderzoek, doe dit ook door middel van het schuifje.
  • Je kunt de versie van de app die jij gebruikt zien. Vraag bij het NiceDay Team na wat de laatste versie is, of kijk in de App / Play Store. Omdat de NiceDay app constant in ontwikkeling is, is het belangrijk dat je de app regelmatig update voor een optimaal gebruik!
  • Je hebt de mogelijkheid om de app herstarten. Doe dit als de app niet goed werkt, of als de connectie bij het (video)bellen niet tot stand komt.
  • Je kunt hier ook uitloggen. Klik op “Uitloggen”. Je krijgt nu een pop-up met de vraag of je zeker weet dat je uit wilt loggen. Als je uit wilt loggen, klik je op “Oké”. Als je dit niet wilt, klik dan op “Annuleer”.

6.3 Taal wijzigen

Onder "Profiel" kun je de taal van jouw NiceDay app instellen.

• Klik op het tandwiel rechts bovenaan de pagina.
  • Klik op "Taal",
  • Selecteer de gewenste taal.
  • Er verschijnt een pop-up met "Verander de taal". Klik op "Oké" als je de taal wilt veranderen.
  • Klik op "Annuleer" als je de taal toch niet wilt veranderen.

Het kan zijn dat je jouw profiel wilt verwijderen. Dit kun je niet zelf doen. Stuur het NiceDay Team een berichtje, of mail ze via team@niceday.app. Zij zullen jouw account en al jouw gegevens zo snel mogelijk verwijderen!