Het kan zijn dat je via een GGZ instelling (bijvoorbeeld PsyQ/Synaeda/I-Psy/MET ggz/Mondriaan) bij NiceDay terecht bent gekomen. Je hebt dan al een professional toegewezen gekregen. Onder de tab "Support" kun je een connectieverzoek sturen naar jouw toegewezen professional:

• Druk rechtsboven op het plusteken  (+) om een connectieverzoek te sturen. Druk op de zoekbalk en zoek op de naam van jouw toegewezen professional.
  • Klik op jouw professional: je kan nu zijn / haar profiel zien.
  • Midden in het scherm staat: “Verstuur connectieverzoek”. Klik hierop. Je krijgt nu een pop-up met de tekst: “Weet je zeker dat je een connectieverzoek wilt versturen?”. Als je dit zeker weet kun je op “Oké” klikken. Heb je toch de verkeerde professional, dan kan je op “Annuleren” klikken. Het connectieverzoek wordt dan niet verzonden.

Krijg je stoppen met roken coaching bij SineFuma? Dan gelden bovenstaande stappen ook voor jou!